Het staat op veel mensen hun bucketlist, bungeejumpen. Hierbij denk je vast aan exotische plekken ver hier vandaan. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet veel geld uit te geven om het bungeejumpen van jouw bucketlist af te strepen! Hoe gaaf zou het zijn als je de sprong ook nog eens kan filmen voor op jouw micro SD kaart? Lees gauw verder hoe je dit het beste kan voorbereiden.

Wil je meer te weten komen hoe je foto’s op jouw iPhone kan veiligstellen op een USB-stick? Lees dan ook de blog hierover!

Overwin jouw angsten

Bungeejumpen in Scheveningen is een spannend avontuur. Leg het vast op jouw SanDisk Extreme Pro micro SD kaart.

Je leest het goed, je kunt in Nederland bungeejumpen! Op een prachtige locatie in Scheveningen, op de pier, kun je jouw hoogtevrees overwinnen. Wanneer je geen hoogtevrees hebt, is deze avontuurlijke activiteit natuurlijk ook een onvergetelijke beleving. Je zult boven de zee hangen en springen vanaf een hoogte van 60 meter. Vind je het alleen springen nou te eng? Je kunt ook samen met jouw vriend of vriendin de sprong maken. Dit type sprong wordt de duosprong genoemd.

Je zult allereerst de uitrusting aan moeten doen. Waarna je met een kraan naar boven wordt gebracht en boven de zee komt te staan. Op het hoogste punt kun je allereerst nog genieten van het fenomenale uitzicht op het strand, zee en de stad. Wanneer je je moed te pakken hebt, kun je de sprong gaan maken. Hierbij zal er een enorme hoeveelheid adrenaline vrijkomen wat het een onvergetelijke beleving zal maken!

Leg het vast met jouw GoPro of smartphone op een SanDisk Extreme Pro micro SD kaart

Leg het avontuur van het bungeejumpen in Scheveningen vast met jouw GoPro camera met SanDisk Extreme Pro micro SD kaart.

Om de sprong vast te leggen kun je zowel een GoPro camera of smartphone gebruiken. De GoPro kun je gemakkelijk meenemen tijdens de sprong. En laat jouw vriend of vriendin met een smartphone vanaf beneden foto’s en video’s maken voor op de geheugenkaart. Naast het filmen van de sprong moet je er natuurlijk ook uiterst van genieten.

Door gebruik te maken van de GoPro camera of smartphone kun je op een later moment alles terugkijken van jouw SanDisk Extreme Pro micro SD kaart. Zo kun je de spanning thuis op de bank nog een keer ervaren! Een micro SD kaart is hierom zeker aan te raden aangezien het ook voor zekerheid zorgt dat de beelden niet verdwijnen. Gebruik een geheugenkaart met een grote opslagcapaciteit om te voorkomen dat de camera halverwege stopt met opnemen.

De beste geheugenkaart om je sprong te kunnen herbeleven

Leg de sprong van het bungeejumpen in Scheveningen vast op de Samsung Pro Plus micro SD kaart. Op deze geheugenkaart staan alle beelden veilig.

Het is dus van belang dat je een goede geheugenkaart gebruikt met je GoPro of smartphone om de beelden veilig op te slaan. Ik gebruik zelf geheugenkaarten van Samsung. De Samsung Pro Plus micro SD kaart is de beste keuze voor de GoPro om de mooiste beelden op te slaan van het bungeejumpen. Ook is de SanDisk Extreme Pro micro SD kaart een goede keuze! Wil je nou ook de beelden veiligstellen op een USB-stick? Dan heeft het merk SanDisk daar een oplossing voor. Namelijk de SanDisk USB-sticks. Deze combinatie van SanDisk Extreme Pro micro SD kaart en USB is dan ook een gouden combinatie om alle beelden op te slaan.

Hieronder is een tabel weergegeven om je een beeld te geven van welke opslag capaciteit de beste keuze voor jou zou zijn:

OpslagcapaciteitAantal foto’sAantal filmminuten
32 GB9.200320 minuten
64 GB18.400640 minuten
128 GB36.8001280 minuten

Hoe kun je alle beelden terugkijken van de geheugenkaart?

Met de Transcend USB 3.0 Card Reader kun jij alle beelden terug kijken van de SanDisk Extreme Pro geheugenkaart.

Dit is een heel gemakkelijk proces. Het enige wat je naast de GoPro camera en geheugenkaart moet aanschaffen is een kaartlezer. Een kaartlezer zorgt ervoor dat jij alle beelden kan terugkijken op een computer of laptop. Een voordeel van de kaartlezer is dat deze multifunctioneel is. Hiermee bedoel ik dat deze zowel een SD kaart als micro SD kaart kan uitlezen. Het type kaartlezer dat ik hiervoor aanraad is van het merk Transcend. Dit product heet, Transcend USB 3.0 Card Reader.

MerkTranscend
AansluitingUSB 3.0
Leessnelheid90 MB/s
Schrijfsnelheid60 MB/s
Geschikt voor type geheugenkaartSD kaart en micro SD kaart